Acties en aanbiedingen

Nieuwsbrief

Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief en ontvang de laatste nieuwsitems en aanbiedingen in je mailbox:

E-mail adres:    

Laatste nieuws:

Ons bedrijf wordt overgenomen!

 
 

Beste klant,

We willen u graag informeren over een belangrijke verandering bij Frank Coolen Machines BV. Vanwege persoonlijke omstandigheden hebben wij, Frank en Jacqueline Coolen, besloten ons bedrijf over te dragen. Deze stap is genomen met het oog op de toekomst van onze medewerkers en de continuïteit van de service die u van ons gewend bent.

We zijn verheugd te kunnen melden dat we in Jan en Gerrit op ’t Hof van Op ’t Hof Technische Groothandel, de perfecte partners hebben gevonden om ons bedrijf voort te zetten. Met ingang van 1 mei 2024 zal Frank Coolen Machines BV onder de vleugels van Op ’t Hof Technische Groothandel opereren, voortaan bekend als Op ’t Hof Heythuysen BV. Deze overgang markeert ook het begin van een directe samenwerking tussen onze teams.

Op ’t Hof Technische Groothandel, opgericht in 1999, staat bekend om hun expertise in gereedschap, techniek, veiligheid en bedrijfskleding, evenals het onderhoud en reparatie van professionele gereedschappen en machines. Hun focus op kwaliteit en vakbekwaamheid garandeert dat de hoge standaarden die u van ons gewend bent, gehandhaafd blijven.

De vertrouwde gezichten van onze verkopers, blijven ook na de overname uw aanspreekpunt. Wij zijn overtuigd dat deze nieuwe fase in de geschiedenis van ons bedrijf zal zorgen voor een naadloze voortzetting van de dienstverlening die u van ons gewend bent.

Tot slot willen wij u hartelijk danken voor het vertrouwen en de prettige samenwerking die wij de afgelopen jaren hebben mogen ervaren. We kijken uit naar een voortzetting van deze relatie onder de vlag van Op ’t Hof Heythuysen BV.


Met vriendelijke groet,
Frank en Jacqueline Coolen


Voor een eventuele impressie van Op ’t Hof Technische Groothandel BV: bezoek de website!