Acties en aanbiedingen

Colofon

Webdesign, hosting en content managment:
Syveon Solutions heeft zorg gedragen voor zowel het design als de hosting van de website voor Frank Coolen Machines B.V. Tevens is het gebruikte Content Management Systeem (CMS) ontwikkeld door Syveon Solutions. Mocht u vragen hebben betreffende een website of andere internetoplossingen, neem dan gerust contact met ons op via 0475 49 78 41, info@syveon.com of bezoek onze website: www.syveon.com.

Redactie en teksten:
Boonen Communicatie heeft de content van de website van Frank Coolen Machines B.V. geschreven. Bij Boonen Communicatie bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een freelance webredacteur, tekstschrijver of PR-adviseur. Neem vrijblijvend contact op via info@boonencommunicatie.nl, of bezoek www.boonencommunicatie.nl.

Bedrijfsfilm:
PIKKEL Productions is een audiovisueel productiebedrijf welke zich bezig heeft gehouden met de bedrijfsfilm voor Frank Coolen Machines. Pikkel richt zich voornamelijk op (bedrijfs) reportages, TV-commercials en videoclips. Van het concept of idee tot de opnames en montage, tot het maken van een DVD van het gehele project. Kortom de gehele realisatie van script tot gereed product. Dit alles uiteraard geheel in de lijn en huisstijl van de opdrachtgever. www.pikkel.nl