Acties en aanbiedingen

Colofon

Webdevelopment en CMS
Wij zijn JRNY. Bouwers van deze website. Wat wij geloven? Dat online stappen zetten geen keuze is, maar een randvoorwaarde om als bedrijf succesvol te zijn. Met ons team ontwerpen wij technisch krachtige weboplossingen, richten we online processen efficiƫnt(er) in en zetten we online marketing in om groei te stimuleren. Weboplossingen zijn voor ons geen doel op zich, maar een middel om te bouwen aan slimme organisaties.

JRNY  |  www.jrny.nl

Redactie en teksten:
Boonen Communicatie heeft de content van de website van Frank Coolen Machines B.V. geschreven. Bij Boonen Communicatie bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een freelance webredacteur, tekstschrijver of PR-adviseur. Neem vrijblijvend contact op via info@boonencommunicatie.nl 

Boonencommunicatie  |  www.boonencommunicatie.nl.

Bedrijfsfilm:
PIKKEL Productions is een audiovisueel productiebedrijf welke zich bezig heeft gehouden met de bedrijfsfilm voor Frank Coolen Machines. Pikkel richt zich voornamelijk op (bedrijfs) reportages, TV-commercials en videoclips. Van het concept of idee tot de opnames en montage, tot het maken van een DVD van het gehele project. Kortom de gehele realisatie van script tot gereed product. Dit alles uiteraard geheel in de lijn en huisstijl van de opdrachtgever.

Pikkel  |  www.pikkel.nl